محل تبلیغات شما

" کودکان " وسیله ی بالا رفتن برای اغراض ی نیستند ! و کودکان شهر من فقط کودک هستند . نه پله برقی .  

+ سلام

+ ساختن مدرسه برای کودکان کار بسیار نیکی است ! لازم است از زحمات خیر نیک اندیش دکتر یوسفی بسیار تجلیل کنیم ! شهر تسوج لایق همچین خیَر هایی است انشاالله شروعی باشه برای پروژه های مورد نیاز شهرمون. چه در زمینه کار آفرینی و اقتصادی و اجتماعی و چه در زمینه فرهنگی که اگر کودکانمان را در نیابیم دیگران درمی یابندشان

+ باید بدانیم وقتی خیَری مدرسه می سازد کسی که باید از او تجلیل کند هم دولت است و هم مردم ! اما من هر چقدر فکر می کنم نمی فهمم که چرا باید کودکان معصوم شهرمان برای برخی جریان های ی دست و جیغ بکشند ؟!!! البته در این فکر کردنم انتخابات اسفند مجلس را لحاظ نکرده ام .  

+ طبق اعلامیه جهانی حقوق کودک " آموزش کودکان لا اقل در ابتدائی باید رایگان و اجباری باشد " و " هیچ کس حق جهت دهی ی به کودکان را ندارد " اینکه در روز زیبایی مثل افتتاح یک مدرسه در تسوج کودکان وسیله غرض ورزی های ی یک عده معلوم الحال شود واقعا تاسف آور است . 

+  متاسفانه برای برگزاری مجلس عزاداری در مدارس چنان موضع گیری می کنند که انگار شیعه در کشور ما در اقلیت است . و نظام ما مبتنی بر اصول تشیع نیست . ولی چنان برخی از جریان های ی را در مراسم افتتاحیه مدرسه ؛ آن هم یک مدرسه ابتدایی که دانش آموزانش حتی قدرت تحلیل ی اندک هم ندارند   واقعا نوبر است . کمی بیندیشیم . بهتر بود یک خاله قاصدکی ، یک خاله شاپرک ، یک خاله کپنگی هم می آوردند که کاملا پیامبر که می گفت :  حیا ده قسمت است که نه قسمت آن در ن قرار داده شده و یک قسمت آن در مردان است.  من یک قسمتش را هم ندیدم ولی فکر می کنم تا انتخابات همه ی 9 قسمتش تکمیل شود و شاید بیشتر هم بشه .  

+ یادمیزدان چخیب والله . چوخ فراموشکاریخ . 

عشق زلیخا به یوسف!

دبستان ! چه زلال بود ... فقط کودک هایش !

کفش سردار سلیمانی!

یک ,کودکان ,ی ,هم ,مدرسه ,های ,یک خاله ,های ی ,چه در ,در زمینه ,فکر می

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

حمایت از تولید ملی